Hengere

Powersport er leverandør fra kjente hengermerker som Respo, Variant og Svela

TilhengerGruppen

Norges mest dedikerte tilhengerforhandlere har samlet seg under en felles «paraply». TilhengerGruppen skal fortsatt være selvstendige tilhenger-virksomheter, men har gått sammen og etablert TilhengerGruppen AS. Her samarbeider vi og vil utvikle TilhengerGruppen til en landsdekkende kjede som enkelt sagt vil gjøre det enklere for deg som kunde å ta dine valg. I tillegg til å finne rett tilhenger til ditt behov og dine forutsetninger, har vi også stort fokus på tilleggsutstyr, reservedeler og service for din tilhenger.

TilhengerGruppen kan tilby deg som kunde noen av de beste produktene som er i markedet. Dette er produkter som er utviklet og lages av ledende produsenter med 25 – 40 års fartstid i bransjen. Kombinert med regional og lokal tilhengerkompetanse, er dette med på å sikre deg som kunde en optimal løsning på dine transportbehov. Med vårt store utvalg av modeller vil vi kunne dekke dine transportbehov enten det er snakk om tilhenger til fritids- eller profesjonell bruk.

Klikk her for å gå til nettsidene til TilhengerGruppen


Svela

Verdens beste båthenger! Ruller av massiv plast eller gummi får flate felt som gjør det vanskelig å rulle båten av og på. Spesielt rullene under kjølen blir utsatt for stort trykk og slites fort. Svela E-type båthengere har patentert luftrulle-system som automatisk fordeler vekten av båten på mange luftfylte hjul. Disse danner myke “håndflater” som båten hviler på.

Har båten en skarp kjøl blir punktbelastningen på kjølrullene meget stor og rullene slite fort ned. Slutter kjølen midt under skroget sitter båten fast. Med Svela’s E-type luftrulle-system henger kjølen fritt i luften og båten rulles lett av og på uten å skade rullene.

Klikk her for å gå til nettsidene til Svela