Brosjyrer

Her får du en full oversikt over PowerSports priser 2017.

Her finner du opplysninger og bilder av BRPs produkter. Klikk deg inn for å se brosjyren.

Sea-Doo® gir hver kjører den beste vannscooteropplevelsen. Det er fordi det bare er Sea-Doos designere og konstruktører som utvikler vannscootere med så mange eksklusive teknologier for alle – fra nybegynneren som ønsker å ha det gøy, til den erfarne vannscooterkjøreren. Du fi nner dem i alle våre fem vannscootertyper: Rec Lite, Recreation, Luxury, Tow Sports og Performance.

When you’re the driver of a personal watercraft, you need to take the safety of your passengers personally.

Wave Ports brygge systemer er meget enkle å sette sammen fordi bryggen består av unike moduler. Fungerer yppelig for omtrent alle monterings løsninger. Overflaten er stilren med innstøpt teksturert overflatemønster og sklisikker.

Dette er den ultimate offroad-opplevelsen. Hvert eneste Can-Am offroad-kjøretøy er en perfekt kombinasjon av industriledende ytelse, presise kjøreegenskaper og førerfokusert design.

Det legges mye mer enn ekspertise og god design i delene, tilbehøret og kjøreutstyret vi skaper – vi er først og fremst førere så vi er en del av leken og legger hjerte & sjel i alt vi gjør. I tillegg til en god følelse for hva det er som driver kundene våre, kreves det lidenskap, den typen lidenskap som bare førere og entusiaster er i besittelse av.

Når det gjelder boggie med bedre respons, gir vi oss aldri med å finne opp, utvikle og finjustere.
Fordi vi vet at du kommer til å bruke hver centimeter av kjøring vi gir deg.

Du kan enkelt velge og sammenligne kjøreutstyr for å finne den ideelle kombinasjonen av ytelse og nytteverdi. Hvert kjøreutstyrsplagg har tre ytelsesvurderinger for å
hjelpe deg med å velge mellom elementer og bygge ditt eget system.

PPS, eller Pauli Piippola Suspension, er et resultat av unik forståelse. Denne originale løsningen er ulik alle andre boggieløsninger, og nettopp derfor leverer den de unike og anerkjente kjøreegenskapene som Lynx er velkjent for.

Originaltilbehøret og kjøreklærne fra Lynx er designet for ekstreme nordiske forhold og tåler barsk bruk på mange eventyr i mange år fremover – akkurat som Lynx-snøscooteren din.

Spyder regnes som tung tre-hjulet motorsykkel og dermed trenger du klasse A (Alder 24 år, 20 år for den som har hatt A2 i minst 2 år og B fra 21 år). For alle førerkort som er utstedt før 19. januar 2013 gjelder regler slik de var når det ble tatt. Om førerkortet derimot er blitt inndratt så gjelder nye regler.

Båtene fra Nordkapp er designet for sjødyktighet og sikkerhet på sjøen. Tre år på rad har Nordkapp mottatt merket for god design. Det bekrefter at vi tar kvalitet og design på alvor.

I over tretti år har Anytec etterstrebet å bygge de beste aluminiumsbåter. De samme nøkkelordene som fulgte alle disse årene – en helt kompromissløse når det gjelder materialer og konstruksjon – motiverer Anytec til å videreutvikle sine båter.

Sting – båtmerket som skaper trivsel og gir deg den gode følelsen. Friheten av å være på vannet med bading, fisking og vannsport, vil man oppleve i en Sting landstedbåt.