Hengere

Powersport AS er leverandør fra kjente hengermerker som TilhengerGruppen, BK-hengeren og Svela.

TilhengerGruppen

Norges mest dedikerte tilhengerforhandlere har samlet seg under en felles «paraply». TilhengerGruppen skal fortsatt være selvstendige tilhenger-virksomheter, men har gått sammen og etablert TilhengerGruppen AS. Her samarbeider vi og vil utvikle TilhengerGruppen til en landsdekkende kjede som enkelt sagt vil gjøre det enklere for deg som kunde å ta dine valg. I tillegg til å finne rett tilhenger til ditt behov og dine forutsetninger, har vi også stort fokus på tilleggsutstyr, reservedeler og service for din tilhenger.

TilhengerGruppen kan tilby deg som kunde noen av de beste produktene som er i markedet. Dette er produkter som er utviklet og lages av ledende produsenter med 25 – 40 års fartstid i bransjen. Kombinert med regional og lokal tilhengerkompetanse, er dette med på å sikre deg som kunde en optimal løsning på dine transportbehov. Med vårt store utvalg av modeller vil vi kunne dekke dine transportbehov enten det er snakk om tilhenger til fritids- eller profesjonell bruk.

Klikk her for å gå til nettsidene til TilhengerGruppen


BK-hengeren

BK Hengeren er en familiebedrift som ble etablert i 1997 av Berit og Bjørn Kvilvang. De begynte i det små med å produsere varehen- gere og fikk etter hvert opparbeidet et forhandler- nett over hele landet. De økte raskt på bredden i sortimentet og satset stort på båthengere, varehengere, ATV hengere og scooterprodukter. Etter ca 7 år var omsetningen blitt såpass stor at det ble nødvendig å flytte til nye lokaler. Det ble reist et produksjonslokale på Øra Industri- område i Fredrikstad på ca 900 m2. Etter ca 3 år måtte det nok en utvidelse til for å dekke etterspørselen av BK Hengere, og utvidelsen kom på eksisterende bygg med ca 450 m2.

BK Hengeren har siden starten hatt en god vekst både økonomisk og volummessig og vi regner med fortsatt god vekst i årene som kommer. Derfor utvidet vi vinteren 2010 våre lokaler med ytter- ligere 1800 m2. BK Hengeren teller nå 8 ansatte pluss produksjonen og omsetter for ca 40 millioner kroner. Vareutvalget har passert 70 modeller innenfor segmentet varehengere, båthengere, ATV hengere, biltransportere, hestehengere, pulker og kjelker.

Klikk her for å gå til nettsidene til BK-hengeren


Svela

Verdens beste båthenger! Ruller av massiv plast eller gummi får flate felt som gjør det vanskelig å rulle båten av og på. Spesielt rullene under kjølen blir utsatt for stort trykk og slites fort. Svela E-type båthengere har patentert luftrulle-system som automatisk fordeler vekten av båten på mange luftfylte hjul. Disse danner myke “håndflater” som båten hviler på.

Har båten en skarp kjøl blir punktbelastningen på kjølrullene meget stor og rullene slite fort ned. Slutter kjølen midt under skroget sitter båten fast. Med Svela’s E-type luftrulle-system henger kjølen fritt i luften og båten rulles lett av og på uten å skade rullene.

Klikk her for å gå til nettsidene til Svela